Заледените патишта предизвикуваат најмногу несреќи. Видеото прикажува само мал дел од она што се случувало на оваа кривина...

 

Погледнете:

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа