Оваа петека се наоѓа на планина во Индија и води до остатоци од некоја тврдина од 500-та година п.н.е. и без разлика колку е високо за качување, проблемот е во симнувањето.

Посебно за време на сезоната на монсуни. Видеото подолу е во сезона на монсуни па погледнете како изгледа тоа...

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа