Чарли е едно исклучително паметно и убаво куче. Ова куче не само што си игра, туку и се грижи за малото бебе Лаура.

Среќното семејство се состои од малата Лаура, нејзините мајка и татко и кучето Чарли!

Погледнете…

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа