Сите ги сакаме животните. Им се восхитуваме кога ги гледаме и не можеме да им останеме рамнодушни.

Додека се мали, животните знаат да бидат и тоа како слатки. За да ви докажеме дека сме во право погледнете и сами...

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа