Со години наназад луѓето ја користат уметноста како начин да ја покажат својата благодарност за одредени луѓе и места…

Овој неверојатен кип е тежок 1320 тони, а од постаментот до врвот е висок 58 метри, потежок и повисок од Кипот на слободата!

Погледнете...

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа