Мухамед Самир (14) од Карачи, Пакистан има способност сопствената глава да ја заврти за 180 степени.

Тоа почнал да го прави уште како мал, а првпат се обидел откако изгледал американски хорор филм, по што забележал дека без проблеми може да ја заврти главата наопаку.

Неговите родители на почетокот биле загрижени и нон стоп го наговарале да престане да го прави тоа, но не успеале.

- Мајка ми посебно беше против моите вежби, но со време сфати дека тоа е дар од Бога, вели Мухамед.

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа