На српската телевизија „Пинк“ , веројатно по гршка, додека одеше емитувањето во живо на „Националниот дневник“ , на мониторите во позадина беа пуштени сцени од порно филм.

И додека заштитното лице на „розовата телевизија“, Бојана Лилиќ, ги водеше вестите, експлицитните сцени од порно филмот го свртеа вниманието, и покрај серзионите информации во вести на Лилиќ.

Веројатно е направен првид во режијата, ама доволна причина ова да стане хит на социјалните мрежи.

 

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа