Шеф на една полска компанија наводно ѝ платил на една од своите вработени да се соблече гола и да прошета покрај машките колеги со цел да ги мотивира вработените.

На снимката може да се види како голата жена поминува покрај мажите кои што ѝ аплаудираат и се смеат.

Како што пренесуваат полските медиуми, сето ова се случило во една брокерска куќа во главниот град на Полска, Варшава, а наводно откако се појавило видео од сцената и се проширило на интернет, жената веднаш си дала отказ.

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа