Претседателот на Русија и еден од најмоќните луѓе на светот, Владимир Путин има големо обезбедување околу себе, а како изгледа тоа на дело, покажува и ова видео.

Телохранителите на Путин се вистинска војска, делуваат како еден и кога се во автомобилите, особено кога на улиците во Моска има преголем сообраќаен метеж.

Објавеното видео токму тоа и го покажува.

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа