На социјалните мрежи наголеми се споделува видео во кое ќе ја видите острата реакција на Ивона Талевска која нервозно и машки треска на маса, поради лошата координација со репортерката која известувала од гласачкото место во Бутел.

Погледете за што станува збор:

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа