Кога кај 20-годишниот Захари Кингсбури била пронајдена дрога избегал од автомобилот на плажата и влегол во море, наведува полицијата во Северна Каролина. Сепак, надзорната камера на дронот покажала дека полицајците не биле единствени што го бркале.

Според наводите на "Observer", ајкула од 1,5 метар во еден момент била оддалечена од Кингсбури 20-тина метри.

- По 60 минути Кингсбури се наоѓаше на околу 1.200 метри од брегот, и визуелниот контакт беше изгубен. Во тој момент, потерата се претвори во акција за спасување - се наведува во соопштението од полицијата.

Момчето по неколку часа било пронајдено неповредено, неколку километри подалеку од местото на кое влегло во водата.

Моментално се товари за спротивставување при апсење, поседување на дрога и прибор за дрога.

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа