Се почесто на каналите на YouTube се појавуваат видеа од љубовни двојки кои на интересен начин сакаат да го привлечат светското внимание.

Едно од тие видеа и ова видео на овој љубовен пар кој ќе ве шокира поради тоа што ова момче и направи на својата девојка.

Иако нивната врска изгледала совршено по ова виде самата девојка признава дека е готово, погледнете за што станува збор.

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа