Иако законот вели дека ако вљубениот пар одлучи на егзибиционизам и секс на јавно место, и двајцата ќе добијат казна од 800 до 1350 марки, се чини дека тоа не го уплашило вљубениот пар од Салвонски Брод, Хрватска.

Двајцата во љубовната игра се фатени на видео во приквечерието, на Штампрва улица.

Станува збор за една од најфрекфентните улици во градот и во секој случај напалената двојка требала да внимава на децата кој шетале во близина.

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа