Кој вели дека без рерна и други домашни апарати не можете да готвите? Можете, само е потребно малку креативност.

Славниот јујтубер кој себе си се нарекува Откачен руски хакер (Crazy russian hacker) открил воедно видео како со помош на обична пегла и малку фолија можете да направите ручек од кој ќе ви потечат лиги.

Се што ви е потребно се две парчиња леб, сирење исечено на ливчиња, малку путер, фолија и пегла. Постапката е толку едноставна:

Неговото видео го погледнале повеќе од милион луѓе и речиси да нема негативни коментари – како ви изгледа овој трик?

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа