Тереза Слејтер откако дознала дека е бремена со своето петто дете заедно со нејзиниот сопруг одлучиле овојпат сѐ да направат поинаку.

Чувале сѐ во тајност и на семејството не го кажале ниту полот на детето. Токму затоа изнанедувањето било големо.

Тереза била бремена со близнаци. Кога семејството дошло на посета сите членови биле шокирани.

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа