Видео

kujna.16Секој од нас има нешто што би сменил во својата кујна, но многу од нас немаат доволно финансиски средства за тоа или не знаат како и што би направиле.

Повеќе...

skok.1501Видеото го покажува моментот кога таткото на осум деца очигледно се лизнал и паднал во провалија, а се обидува да сними роденденско видео.

Повеќе...

krivina.14Заледените патишта предизвикуваат најмногу несреќи. Видеото прикажува само мал дел од она што се случувало на оваа кривина...

Повеќе...

video.skalaОваа петека се наоѓа на планина во Индија и води до остатоци од некоја тврдина од 500-та година п.н.е. и без разлика колку е високо за качување, проблемот е во симнувањето.

Повеќе...

snimka.0301Патник на авиокомпанијата "Ryanair" би можел да се соочи со голема казна откако, заморен од чекање да го напушти авионот, одлучил да го искористи излезот кој е наменет за во случај на опасност и притоа завршил на крилото на авионот.

Повеќе...

romee.25-годишната Romee Strijd е новата убавица која се појаува во календарот LOVEADVENT.

Повеќе...

cute.18Чарли е едно исклучително паметно и убаво куче. Ова куче не само што си игра, туку и се грижи за малото бебе Лаура.

Повеќе...

striptiz141212-от и 13-от ден од секси календарот на списанието LOVE се резервирани за Барбара Палвин и Хејли Болдвин. Остатокот од она кое треба да го видите го имате на видеата... 

Повеќе...

slatki.zivotnoСите ги сакаме животните. Им се восхитуваме кога ги гледаме и не можеме да им останеме рамнодушни.

Повеќе...

avstralija.04Додека Австралискиот парламент расправаше за озаконување на истополовите бракови, пратеникот од конзервативната владејачка коалиција си го побарал за маж 33. годишниот Рајан Болџер. Судбоносното ,,да“ на Болџер влегло во записникот од седницата.

Повеќе...

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа