Виц на денот

dr.ofice- Ох, Директоре директоре! Никогаш, не си ме љубел вака. Дали е тоа поради ова новогодишно расположение?

Повеќе...

ljubov.1Дали некогаш ви се има случено да одговорите на чет во ист момемт како и вашиот пријател... Еве еден совршен пример за тоа дека секогаш треба да почекате вашиот пријател да ја заврши реченицата пред вие нешто да напишете.

Повеќе...

hirosima copyСе појавуваат тројца студенти на испит...

Повеќе...

cistacka copyЕден ден чистачката побарала покачување од газдарицата...

Повеќе...

kec copyМакедонче, Ромче, Албанче и Турче добиле единици по македонски јазик. Наредниот ден ги носат тетратките со оценките кај татковците.

Повеќе...

vlasi copyЗа доручек се договараат: Деца, кој нема да доручкува денес ќе добие 10 денари.

Повеќе...

smajli.smajliМамо јас сум бремена!

Повеќе...

zlatno.lanceТрпана му се јавува на телефон на Трпе и му вика:

 - Каде си ти идиоте?!

Повеќе...

stop.policijaСопира сообраќаен полицаец плавуша и ѝ бара возачка дозвола.
- Тоа е она со розева боја и што има моја слика?

Повеќе...

smajli.smajliПо завршувањето на натпреварот Словенија - Русија, Словенија победи 1-0, претседателот Путин испраќа телеграма до Претседателот... 

Повеќе...

marijaSerif

bikini-kino-milenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа