Стрипови

cenenje.1Сите ние живееме во ова општество, и на овој или оној начин, се споредуваме со другите луѓе, дали во поглед на дечко/девојка, во поглед на автомобил или други материјални работи.

Повеќе...

baba.vangaСпоред многумина дел од пророштвата на баба Ванѓа започнале да се остваруваат од почетокот на воената интервенција во Сирија, а посебно по соборувањето на рускиот воен авион.

Повеќе...

kazna.pomerkaКако жените ги казнуваат своите мажи ако направат нешто што ќе ги налути? Зависи од делото... 

Повеќе...

strip.pariКако се вљубуваат жените а како мажите?

Повеќе...

strip.zeni

Разлика помеѓу мажот и жената

Повеќе...

dodeka.stripДодека  смртта не ве раздели...

Повеќе...

strip.202Имам само една желба...

Повеќе...

ispit.faks1Новитети за студентите...

Повеќе...

letuvanje.soПогледнете како изгледа летувањето со и без деца...

Повеќе...

pica copyДиета со пица

Повеќе...

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа