Влајко купот којшто е во тек, а на којшто бркајработа.мк е медиумски покровител, денес на распоредот има осум натпревари.

vlajko-kup-shatzi

На сите осум ќе продефилираат играчи коишто ќе се трудат да постигнат што повеќе голови, а оној којшто ќе биде најуспешен во оваа намера, ќе добие очила за сонце од Шатци парфимериите како дел од серијата подароци која е во ек на овие страници.

На „Паркот на принцовите“ како што маалски е познат теренот во Влае денес, до сега најмногу се постигнати четири голови, но до крајот има уште три натпревари, па резултатите ќе бидат подоцна објавени.

Што се однесува до подароците од Шатци, следете ги објавите на нашата фејсбук група и секако содржините на главната страница на бркајработа.мк.

shatci-baner

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа