Наградни игри

porsche-makedonija-kviz-thumbPorsche Macedonia започна награден квиз на социјалната мрежа Facebook, со вредни и интересни награди.

Повеќе...

vlajko-kup-shatzi-thumbВлајко купот којшто е во тек, а на којшто бркајработа.мк е медиумски покровител, денес на распоредот има осум натпревари.

Повеќе...

remi_gaillard_thumbРеми Гилард ќе ви подари iPad. Но, за тоа ќе мора да го импресионирате лично него, или барем неговите обожаватели.

Повеќе...

златен дабУчествувај во големата наградна игра на Златен даб и искористи го твојот златен момент. 

Повеќе...

Пепси наградна игра18 Пепси радости секој ден!

Погледни под жолтото капаче на Пепси од 0,5л и од 1,5л или изгреби ја грепката на Пепси од 0,25л и испрати го кодот преку CMC на 144 555.

Повеќе...

Светско првенство 2010Учествувај во наградната игра „Освој финале“ и дневните весници: „Дневник“, „Утрински весник“ и „Вест“ те носи на патување во Јужна Африка со посета на фудбалски натпревар.

Повеќе...

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа