Игри

gabethreat-tИнцидентот се случил вчера изутрина кога Paranautical Activity (Името на играта) беше ставена на главната страна на Steam како дел од листа со игри со Ноќ на вештерките тематика. 

Повеќе...

nuclear-plant-thumb99% од популацијата е мртва по нуклеарната војна. Преживеаните животни мутираа. Нема дрвја, нема растенија, нема кислород на Земјата.

Повеќе...

one-step-back-thumbИстражете го умот на маж заглавен во неговите спомени - само доколку го заборави минатото ќе може да напредне.

Повеќе...

decision-2-thumbПреземете ја контролата над град полн со злобни суштества.

Повеќе...

toss-the-turtle-thumbФрлете ја желката. Користете топови, бомби за да ја истрелате желката најдалеку што можете. Собирајте пари за да ја надградите вашата опрема.

Повеќе...

wake-the-royalty-thumbРазбудете го членот на кралското семејство. Доста му е спиење :)

Повеќе...

pyro-thumbСакате да си играте со оган? Запалете ги сите факели пред да ги потрошите сите огнени топки. 

Повеќе...

zombotron2-thumbДобро зомби - е мртво зомби. Се согласувате? Тогаш не сме погрешиле во обраќањето. Ќе имате шанса да ги уништите сите зомбија. Уништете ги и сите други непријатели. Спасете ја планетата. 

Повеќе...

infectonator2-thumbInfectonator 2 ви овозможува да инфицирате луѓе со смртоносен вирус, да ги претворите во зомбија и да завладеете со Светот!

Повеќе...

army-of-ages-thumbЕволуирајте ја вашата армија од пештерски луѓе до напредна пешадија за да се борите против чудни вонземски освојувачи.

Повеќе...

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа