kockiКако и повеќепати претходно, македонската (не)писменост и непознавање на основните историски имиња, го доститнаа врвот во квизот “Среќни Коцки” кој што се емитува на Канал 5 Телевизија, заедно со Драган Вучиќ. 

Погледнете само какви одговори даваше возбудената гледачка во квизот.

 

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

guttre-fruchte-banner-marijana

Screenshot 21

brkaj rabota-copy

Мисла на денот
Виц на денот
Стрип на денот
Фото на денот
Со желба за знаење
galerija