Хумор

studentka.14Маја Ивановиќ, студентката на еден приватен факултет во Белград, завршила во тамошните медиуми поради темата на својот дипломски труд, кој го положила со десетка.

Повеќе...

tramp.06Видео монтажата во којашто американскиот претседател Доналд Трамп “удира” човек во костум чиешто лице е прекриено со логото на CNN стана најпопуларна објава на друштвената мрежа Twitter.

Повеќе...

film.begstvoНа почетокот на видеото може да се види како брачната двојка жестоко се расправа на балконот, а очигледно е дека хаосот привлекол многу случајни минувачи кои застанале да снимаат со своите мобилни телефони.

Повеќе...

Miss.1204Една од учесничките на Мис Колумбија не успеала да го сокрие своето разочарување откако по гласањето не била избрана за Мис, па со својата реакција станала хит на социјалните мрежи.

Повеќе...

mackanje.1104Жените со помош на својот шарм можат да го примамат секој маж и да го наведат да направи некој глупав потег, а најтажното во тие ситуации е тоа што мажите покажуваат дека е многу лесно да се манипулира со нив, што ги прави совршен „плен“ за многу шеги и комични пакости.

Повеќе...

fustan.1004Онлајн купувањето зема се поголем замав. Сепак, често се случува добиениот производ да не ги оправда вашите очекувања.

Повеќе...

humor.11Секоја ситуација си е приказна самата за себе си, а дека добро ќе се насмеете, тоа ви го гарантираме!

Повеќе...

lulaska08Дечко и девојка биле во посета на еден забавен парк, но двајцата сигурно не се ни надеваа во каква неволја ќе западнат.

Повеќе...

kanada.sneg09Прочитајте го дневникот на еден кумановски гастрабајтер во Канада. На почеток се било како што треба се` додека не паднал првиот снег...

Повеќе...

dedovci.zabava21Велат дека старите се како мали деца и токму тоа го докажува ова видео. На ова видео може да се види како поголема група пензионери се забавуваат, но по се изгледа заборавиле дека веќе годините ги оптовариле.

Повеќе...

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа