Фото на денот

dzid.tronoviВо Јакутија, фановите на „Игра на Тронови“, откриле планина, што изгледа многу слично на познатиот „ѕид“ од серијата.

Повеќе...

kangur.01Занимлива фотографија од "набилдан" кенгур стана хит на социјалните мрежи но и светски медиуми.

Повеќе...

plasila.05Многумина користат "Google Maps" за да гледаат далечени делови од светот, па така на едно поле во Финска било пронајдено нешто што на прв поглед личи на група луѓе.

Повеќе...

tazno.deteСите знаеме колку е брзо и стресно времето во кое живееме, колку малку време имаме за нашите најмили но и колку сме зависни од технологијата и телефоните, па оваа порака во скопска градинка е лекција за сите родители.

Повеќе...

dzuli.20Џули Краузер, неодамна нашла стара фотка направена непосредно по породувањето со четирите дечиња и се потсетила како е да бидеш во најранливото издание.

Повеќе...

hitnet.01Оваа преписка помеѓу комшии во една станбена зграда стана хит на Интернет.

Повеќе...

odmor.01Ернест Ебелинг е 63-годишен Германец, кој оваа година на летување во Хрватска дошол со трактор. На патот до Трогир, до каде што се возел девет дена поминал 1700 километри.

Повеќе...

Pozari.19Во гасењето на огромните пожари кои ја зафатија Хрватска помогна и едно "фиќо" кое за кратко време стана хит на социјалните мрежи.

Повеќе...

kuka.platil07Се чини дека гордиот сопственик на оваа куќа заборавил на време да ги подмири своите финансиски обврски кон мајсторите. Како поинаку да се протолкува големиот натпис на фасата од неговата куќа.

Повеќе...

frederik.01Ова е најубавиот коњ на светот. Се вика Фредерик Велики и има милиони обожаватели на Фејсбук и сопствена страница. Фредерик плени со својот став и убавина. Има мускулесто тело, густа грива и племенита црна боја.

Повеќе...

marijaSerif

bikini-kino-milenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа