Автомобили

porsa.2101Постои цел еден свет на луксузни производители на автомобили, кои дизајнираат и суперјахти. Во тој свет е и автомобилскиот гигант Porsche.

Повеќе...

aero.mobil1901Словачката компанија Aeromobil на салонот во Франфурт ја претстави најновата концептна верзија на својот летечки автомобил.

Повеќе...

bmw.18Со брзиот развој на телекомуникациските и компјутерските технологии,  беше само прашање на време е кога конвенционалниот автомобилски клуч ќе замине во историјата.

Повеќе...

bmw.16Возачите кои погрешно паркираат донекаде заслужуваат некој да им ги блокира возилата и да им оневозможи влез во возилото.

Повеќе...

jugo.videoПознатиот модел што беше произведен во Крагуевац “Застава” веќе скоро три децении, а кој во многуте анкети на САД е прогласен за најлош автомобил во историјата, се уште е интересен за режисерите на филмови и за реклами.

Повеќе...

old.tajmer29Во текот на својот живот Роџер Дадлинг создал колекција од класични автомобили вредни 40 милиони фунти, од кои настариот автомобил датира од 1911. година.

Повеќе...

t.roc25T-Roc е новото достигнување на автомобилската компанија Volkswagen, со кој германскиот производител на автомобили ќе им понуди на своите купувачи неколку интересни детали и опции.

Повеќе...

avtomobil.1901Компанијата Mercedes-Benz денеска го претстави својот најнов концепт – електричен кабриолет кој никого не остава рамнодушен.

Повеќе...

vision.01Автомобилскиот гигант Mercedes и официјално го претстави новиот концепт за нивниот Maybach Vision модел, кој покажува многу малку – од фотографиите може да се забележи долга предница и задница, со црвена лента на средината, како и подобар увид во кабината.

Повеќе...

avtomobil.0308Еден од најтоплите денови ова лето ни донесе 37 степени под сенка - велат метеоролозите. Она што сигурно нема да ви го кажат се температурите во вашитеавтомобили сосека се пржат на сончевиот паркинг.

Повеќе...

mileniumbanner21

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа