Две момчиња на возраст од 16 години се ранети со нож вчера во скопската населба Железара.

noz-izboden500

Околу 21:50 часот лицата биле пренесени во Ургентниот центар, Ј.П. со расекотина на десната натколеница, а Е.И. бил прободен во стомакот.

Момчињата изјавиле дека повеќе лица ги нападнале во Железара додека тие се движеле.

Дел од медиуми објавија дека во врска со овој инцидент во полициска станица на разговор биле повикани неколку лица.

Од полицијата потврдуваат дека кај нив е пријавен таков случај и работат не неговото рачистување.

Извор: Курир

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа