Гаџети

samsung.30На премиерата на Galaxy Note 8, гигантот Samsung вети дека ќе ни приреди изненадувања за изложбата на IFA и откри дека тие ќе бидат поврзани со додатоците.

Повеќе...

polnac.0807На Kickstarter се појави ѕиден полнач со назив „Кадо“ кој што е различен од останатите по тоа што е исклучително тенок и практичен.

Повеќе...

omen.0706Минатата година HP претстави еден интересен концепт – компјутер во форма на ранец подготвен за виртуелна реалност. Денес машината кое го носи името Omen X Compact Desktop конечно е подготвена да излезе на пазарот.

Повеќе...

sony.tabletКомпанијата Sony го најави новиот таблет со кодно име DPT-RP1 на кого главна препознатлива особина ќе му биде екранот, кој всушност не е стаклен туку направен од електронска хартија која го пресоздава изгледот на обичната хартија и мастило.

Повеќе...

dron.01Каде и да одиме денес се среќаваме со гаџети кои нè поврзуваат со остатокот од светот. Со нас носиме смартфони, додека работиме со компјутери и други машини. Но, тоа не е сè.

Повеќе...

jakna.13Паметните гаџети можеме да ги најдеме секаде, а сега е ред да започнеме да ги носиме и како облека.

Повеќе...

watch.27Компанијата Huawei го претстави наследникот на Watch од 2015 во две варијанти (класичен и спортски) – Watch 2.

Повеќе...

ocila.17Обично шлемовите за виртуелна реалност се доста обемни за нормална употреба па компаниите се во трка да направат иста направа, но со деликатни димензии на очила кој ќе биде вистински пробив во дизајнот на овој уред.

Повеќе...

drone.fishОпремен со последните технолошки достигнувања овој дрон ветува дека ќе заврши голем дел од риболовот наместо вас - пишува The Verge.

Повеќе...

cas.03Со повеќе од 2,5 милиони примероци продадени ширум светот овој навидум мал гаџет помага да го пронајдете сето она што вообичаено во секојдневниот живот се случува попатно да го изгубите.

Повеќе...

mileniumbanner21

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа