Девојката на Нејмар, Бруна Маркезин, беше провокативно облечена и го привлече вниманието на карневалот во Рио.

Атрактивната водителка и актерка ја обнови врска со Нејмар во декември, а сега привлче огромно внимание на карневалот во Рио.

Доволно е само да се погледнат фотографиите со кои се пофали на Инстаграм.

12.02bruna3

12.02bruna2

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа