Катарина Грујиќ веќе подолго време е во врска со Коста од Црна Гора, момче кое се занимава со изнајмување на јахти и бродови.

Иако таа се обиде да ја сокрие новата врска, како љубовта стануваше се посилна лицето на Коста се повеќе се појавуваше на социјалните мрежи.

Катарина сега објави фотографија од креветот на која момчето е полуголо, а сите ги „запали“ еден детаљ од неговата рака - тетоважа од нејзиното име.

#tb #saturdaynight #ootn #skopje Beautiful dress by @lagatafashiion

A post shared by K A T A R I N A G R U J I Ć (@katarinagrujic.doll) on

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа