Се уште не е познато зошто водителката Марија Килибарда повеќе не е дел од шоуто ТЛЗП, но од друга страна јасно е зошто младата и атрактивна водителка Нина Сеничар го зазеде нејзиното место.

Уште од стартот на третата сезона на шоуто Нина се снајде одлично во својата улога, па дури и не се чувствува отсуството на Килибарда.

На својот Инстаграм Нина обожава да провоцира, особено со разголени фотографии кои го откриваат нејзиното згодно тело.

Нина како модел во 2007 година работеше во Милано, а тогаш беше и во врска со Ерос Рамазоти, а пак во 2012 година живееше во Лос Анџелес.

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа