Инстаграм

2 copyУчилиште/факултет/работа: Славчо Стојменски

Повеќе...


5 copyАлекса Перовиќ има 18 години и е роден во Краљево. Тој е учесник на шоуто „Х фактор“. На аудицијата ја пееше песната „Кад би хтјела ти“ од Сергеј Четковиќ.

Повеќе...

8 copyУчилиште/факултет/работа:Славчо Стојменски работа:фотомодел

Повеќе...

9 copyУчилиште/факултет/работа: Е-бизнис Департман на Економски факултет

Повеќе...


8 copyУчилиште/факултет/работа: Коле Неделковски/Технички Факултет Битола

Повеќе...

13 copyИнстаграм девојка на неделата (Деспина Здравева - despinazdraveva)

Повеќе...

12 copyУчилиште/факултет/работа: Студентка на Правниот факултет во Скопје

Повеќе...

4-thumbИнстаграм момче на неделата (Бобан Тодоровски - bobche_nash)

Повеќе...

8 copyОд денес, па секоја недела по еднаш ќе издвојуваме по една најубава инстаграм девојка од Македонија. Откако серијалот на најубави водителки од Македонија го започнавме со Драгана Чуприна, не ни требаше многу време за да се одлучиме со кого да го започнеме новиот серијал за „инстаграм девојка на неделата“. Повторно Чуприна, но овој пат, Тамара. 

Повеќе...


1 copyАнастас Белев е момчето што не сака политика, сака да се дружи, да живее на Карибите и да има 10тина кучиња. Нема девојка, а мотото му супер интересно, посебно за девојките на коишто им се допаѓа тоа што Атанас нема девојка. Вторник е ден за инстаграм момче на неделата, а прв во таа категорија е @belcho_strelcho. 

Повеќе...