Фејсбук момче на неделата

aIvan-tИнтересно интервју со интересна личност. Фејсбук момче на неделата е Иван Апостолов.

Повеќе...

glisic-thumbОваа недела за Фејсбук-момче го избравме еден од нашите млади фудбалски надежи - Дарко Глишиќ.

Повеќе...

trajkovski-thumbОваа недела за Фејсбук-момче го избравме еден од младите надежни македонски фудбалери - Александар Трајковски, херојот на мечот против Велс.

Повеќе...

stefan-s11-thumbОваа недела за Фејсбук-момче го избравме младиот модел Стефан Стефановски

Повеќе...

milorad-1-thumbЧетвртото Фејбук-момче е Милорад Миновски.

Повеќе...

marko-thumbЗа оваа недела го избравме Марко Блажевски. Марко пливаше за Македонија на Олимпијадата во Лондон 2012.

Повеќе...

milanovic-thumbВтора недела по ред избираме Фејбук-момче. За оваа недела ватерполистот Игор Милановиќ.

Повеќе...

stefan-thumbКако прво момче во нашата нова рубрика го имаме Мистерот на Македонија за 2011 година - Стефан Лошковски.

Повеќе...