Фејсбук девојка на неделата

kKrstevska-tКатерина Крстевска - нашиот избор за Фејсбук девојка на неделата

Повеќе...

ddidic-tЗа оваа недела приготвивме интересно интервју со интересна девојка. Малку излеговме од класичната шема на прашања, па еве што произлезе од сето тоа...

Повеќе...

bgjorgj-tОваа недела решивме да направиме кратко интервју со Бранкица Ѓорѓевиќ, и’ поставивме неколку прашања, одбравме неколку слики, па се’ си дојде на свое место.

Повеќе...

tea1-thumbЗа оваа недела - една згодна спортистка.

Повеќе...

angelina-sileva-thumbПонекогаш, премногу ни е лесно да се одлучиме која да биде следна фејсбук девојка на неделата. Еден од тие случаи е овој. Кога Ангелина се појави, не размислувавме ниту за секунда дали треба или не да биде дел од оваа рубрика.

Повеќе...

teodora-nedanovska-thumbОваа недела ја имаме Теди, прекрасна млада дама која и е пишано да биде успешна во животот, малку заради хороскопскиот знак, малку заради карактерот, малку заради убавината... сè заедно, многу големи предиспозиции.

Повеќе...

bjanka-thumbОваа недела имаме девојка која се разликува од сите досегашни. Овонеделната девојка е родена и живее во Белград, но од мајка Македонка, па затоа е толку убава, секако.

Повеќе...

rebeka-naumoska-thumbРебека е внука на една легенда на македонскиот спорт. Судејќи по интервјуто, успешноста очигледно тече низ крвта на ова семејство.

Повеќе...

dijana-hristova-thumbЗа оваа недела, фејсбук девојка на неделата е Дијана Христова. Немавме можност многу да се запознаеме со неа, но зошто и би се запознавале ние, кога можете да ја запознаете низ ова интервју, вие.

Повеќе...

kristina-brzilova-thumbКристина Брзилова, којашто ја имаме како овонеделна фејсбук девојка е една од најжешките и доаѓа од дефинитвно најжешкиот град во Македонија.

Повеќе...