prizemje

Приземје екипа е млада рап група која е составена од: Мики Миноски, Марио Милески и Дарко Андонов  (Dj Irie Scratch).

Докажани се како едни од надобрите млади рап групи во Македонија со огромна перспектива.

Како што самите велат, тие пробуваат да го до донесат рапот на едно посебно ниво, кое ќе биде прифатливо за сите, а на листата на приоритети им се наоѓа и „проширување на рап културата во Македонија“.

Во продолжение следува линк од песната „Директно од Приземје“. На видеото ќе имате шанса да го погледнете нивниот прв спот - најава на првиот албум „Во рамки на реалност“.

 

Можете да ги следите на фејсбук:
или на јутјуб

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа