Фан клуб

Голема забава на sakampopust.mk по повод првиот роденден! Заедно да го прославиме во Недела 18.11.2012, во Club Social! Многу забава, дружење и мнооооогу изненадувања!!! Почетокот на забавата е во 21.30h и трае до 05.00h!

Со овој купон можете да купите пијалок за само 39 денари и тоа: водка, коњак, џин, узо, текила, вода, наливно вино. Tочено пиво за 59 денари. Виски можете да купите за само 79 денари!

Да го прославиме роденденот заедно! Ве очекуваме!!

преземи го купонот: тука

Каде? 


Ние знаеме, во Club Social, по повод прославата на една година од постоењето на Сакам Попуст! Цела вечер забава со пијалоци по најевтини цени!

Никој нема да остане гладен, заради тоа што закуската ќе ја има во изобилие за кое ќе се погрижи кетеринг сервисот Канапе! Слушнавме дека и пици и пастрмајлии од Everyday pizza bar ќе служат! А за да не ни падне шеќерот ќе се погрижи слаткарницата Моцарт со мнооогу колачиња и голема торта :)

И на крај НАГРАДИТЕ!!!

Инсиг Осигурување, Дермабјути, Афродита С, Года Компјутери, игротека Приказна, Скопје Кафе, Медобил, Ангелиус, Релакс Спа, Advance Media, Office Plus, Култура, Кафе Бони, ЕСП тренинг Центар и уште многу други фирми ќе доделат по некоја награда за Вас! По многу поклони :)

И на крај ГЛАВНАТА НАГРАДА, и тоа 2 :)

1. Викенд за двајца во FLORYMONT CASINO SPA HOTEL, Банско за двајца со вклучен превоз!! - Teabo Travel

2. Продолжен викенд за двајца на Копаоник со по 2 ски карти и вклучен превоз!! - Hisar & Collegium

И драги наши корисници, делиме повеќе од 100 награди, имаме одличен купон за попуст со пијалоци по избор, закуска за сите и ветуваме најдобра забава! Се гледаме во CLUB SOCIAL во Недела во 21.30h

Club Social 1

Club Social 2

Club Social 3

Club Social

Club Social 5

Club Social 6

Club Social 7

Club Social 8

Club Social 9

 

ја сакам Македонија: тука
навивам за мојата репрезентација: тука

 

Голема забава на sakampopust.mk по повод првиот роденден! Заедно да го прославиме во Недела 18.11.2012, во Club Social! Многу забава, дружење и мнооооогу изненадувања!!! Почетокот на забавата е во 21.30h и трае до 05.00h!

Со овој купон можете да купите пијалок за само 39 денари и тоа: водка, коњак, џин, узо, текила, вода, наливно вино. Tочено пиво за 59 денари. Виски можете да купите за само 79 денари!

Да го прославиме роденденот заедно! Ве очекуваме!!

преземи го купонот: тука

Каде? 


Ние знаеме, во Club Social, по повод прославата на една година од постоењето на Сакам Попуст! Цела вечер забава со пијалоци по најевтини цени!

Никој нема да остане гладен, заради тоа што закуската ќе ја има во изобилие за кое ќе се погрижи кетеринг сервисот Канапе! Слушнавме дека и пици и пастрмајлии од Everyday pizza bar ќе служат! А за да не ни падне шеќерот ќе се погрижи слаткарницата Моцарт со мнооогу колачиња и голема торта :)

И на крај НАГРАДИТЕ!!!

Инсиг Осигурување, Дермабјути, Афродита С, Года Компјутери, игротека Приказна, Скопје Кафе, Медобил, Ангелиус, Релакс Спа, Advance Media, Office Plus, Култура, Кафе Бони, ЕСП тренинг Центар и уште многу други фирми ќе доделат по некоја награда за Вас! По многу поклони :)

И на крај ГЛАВНАТА НАГРАДА, и тоа 2 :)

1. Викенд за двајца во FLORYMONT CASINO SPA HOTEL, Банско за двајца со вклучен превоз!! - Teabo Travel

2. Продолжен викенд за двајца на Копаоник со по 2 ски карти и вклучен превоз!! - Hisar & Collegium

И драги наши корисници, делиме повеќе од 100 награди, имаме одличен купон за попуст со пијалоци по избор, закуска за сите и ветуваме најдобра забава! Се гледаме во CLUB SOCIAL во Недела во 21.30h

Club Social 1

Club Social 2

Club Social 3

Club Social

Club Social 5

Club Social 6

Club Social 7

Club Social 8

Club Social 9

 

ја сакам Македонија: тука
навивам за мојата репрезентација: тука