Хороскоп
None
16 - 22 јули 2012

Овен 21.3. - 20.4.

ѕвезди

Љубов: Венера додека е во знакот Близнак ќе ве исполни со шарм. Ве очекуваат нови љубовни почетоци кои ќе бидат исполенти со стил. Личноста за која патевте или која безуспешно пробувавте да ја освоите, ќе почне да ве забележува.

Работа: Работата ќе ви претставува задоволство. Ќе откриете извесен шарм дури и во рутинските активности. Најдобро ќе се покажете во ситуациите за кои се потребни вербални вештини.

Совет: Искористете го својот шарм. Нема да постои нешто што нема да добиете.