Демотиватори

dem-thumbИма ли решение на овој комплициран Рубиков сендвич?

Повеќе...

izgled-thumb

И кога сте најсигурни...

Повеќе...

Кога баба ќе те облече

Повеќе...

Демотиватор (Јусејн Болт)

Повеќе...

Некој заспал над тастатурата

Повеќе...

Која е функцијата на малиот џеб

Повеќе...

Сепак постои...

Повеќе...

Се продава југо!

Повеќе...

Ќе му се најдат.

Повеќе...

Внучко, не седи на бетонот.

Повеќе...