Лајфстајл

kaputi.270Социјалните мрежи се одличен извор на модни и идеи и трендови. Еден од најновите трендови кои се истканаа овоаа зима се меките капути кои потсетуваат на кадифени мечиња, па оттаму и називот “Teddy” капути.

Повеќе...

riba.hranaКонсумирањето риба ја подобрува интелигенцијата и спиењето - велат докторите од универзитетот Пенсилванија. Нивната студија беше објавена на порталот „Eurekalert“.

Повеќе...

tazna.zenska25Причините поради кои паровите ја раскинуваат врската не мора да бидат лимитирани само на неверство, неискреност или пак друга лоша особина. Доказ за ова е и фактот дека голем дел на добри девојки и жени на крајот остануваат со скршено срце. Но кои се причините за ова?

Повеќе...

zima.231233За некои досадна, некои студена а за трети пак убава поради доаѓањето на Нова Година и празниците. Сепак, за многумина зимата носи исполнување на желбите, нова љубов и повеќе пари.

Повеќе...

srekna.devojka201200Таа е девојка која ќе ви ги прости сите грешки и лаги и ќе верува на вашите извинувања, бидејќи знае дека работите понекогаш не излегуваат така како што треба. Таа нема да се налути ако еднаш или два пати ги откажете плановите или ако ја оставите да ве чека. Таа нема да се разочара бидејќи ќе сфати дека можеби сте зафатени во тој момент.

Повеќе...

seks.pariШто би ве направило посреќни: Да имате секс еднаш неделно или да заработувате повеќе?

Повеќе...

hoot.look15Сите девојки кои сакаат да позираат и да се фотографираат треба да знаат како да завземат добра поза која ќе ги прикаже послаби и ќе додаде неколку сантиметри привидна висина.

Повеќе...

ljubov-jarocЈарците поседуваат сила во себе за која често ќе се прашувате откаде потекнува. Тоа што ќе го научите е дека за нив да бидат силни е единствениот избор кој го имаат. Ако се заљуват во вас тие никогаш нема да престанат да се борат за вашето внимание.

Повеќе...

morning-sleepДоколку сте едни од оние кои наутро тешко се будат и потребни им се неколку аларми за конечно да го напуштат удобниот кревет - за вас имаме добра вест. Науниците велат дека лицата кои потешко се будат наутро се поинтелигентни од останатите.

Повеќе...

verni.znaci1112Хороскопските знаци се различни и иако на едни можете целосно да им верувате и да се потпрете, други се едноставно брзи и избувливи и не можете секогаш да сметате на нив.

Повеќе...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа