Живот

utro.100Тоа што го правиме наутро ни го одредува и текот на останатиот дел од денот. Ова се навиките на успешните луѓе, кои тие ги применуваат по будењето.

Повеќе...

kniga.21Есента е сезона во која поголем број часови поминуваме во нашиот дом. Па, затоа искористете го времето поминато меѓу 4 ѕидови за да ги прочитате овие пет книги...

Повеќе...

vloka.01„Terre Des Femmes“, швајцарска организација за човекови права која се фокусира на половата рамноправност, преку фотографии нè потсетува дека вредноста на една жена никогаш не треба да се мери според должината на нејзиното здолниште, длабочината на деколтето или висината на потпетиците.

Повеќе...

tv.0509Играњето видео игри, пиењето пиво или гледањето на телевизија кај нас воопшто не се сметаат за професии, но во светот, тие за многумина се професии од соништата. Но, дали сте знаеле дека токму некои од тие професии навистина постојат?

Повеќе...

skopsko.01Роденден, именден, свадба и уште 101 причина да се наздрави со СКОПСКО.

Повеќе...

kniga.30Габриел Гарсија Маркес е познат по своите дела кои се проткаени со митови и мистерии и можат да се читаат и повеќе пати без да здосадат.

Повеќе...

soprug.30Астролозите велат дека позицијата на планетите и хороскопскиот знак имаат огромно влијание врз карактерот на луѓето. Токму затоа тие издвојуваат еден знак, кој ако го изберете за ваш сопруг, никогаш нема да се покаете.

Повеќе...

devojka.28Летото за некого беше одлично за некого просечно. Но сега присигнува септември и почеток на есента па ѕвездите се подготвуваат да направат вистински карамбол за три хороскопски знаци кои ќе имаат можност да ги исполнат своите големи желби.

Повеќе...

devica.25Секој хороскопски знак поседува некои добри но и лоши страни, но за овој се вели е најдобар во Зодијакот. Луѓетот родени во овој знак имаат многу квалитети.

Повеќе...

sroka.25Истражувањата на австралискиот Универзитет „Дикин“ покажаваат дека за целосно чувство на среќа потребно е да се исполнети три услови кои ги именувале „златен триаголник на среќата‟.

Повеќе...

mileniumbanner21

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа