Секс поза на денот (18+)

bootyful.view.sp md thumbПарнерот нека седне на душекот со исправени нозе. Парнерката свртена со грбот кон него, нека легне врз неговите нозе така што ќе го опфати околу половината парнерот.

Повеќе...

now.and.zen.sp md thumbОваа поза носи голема блискост на парнерите за време на пенетрацијата и истата е исполнета со врели бакнежи бидејќи главите на партнерите се поставени една спрема друга.

Повеќе...

torrid-tug-of-war-sp md thumbДозволете му на парнерот да седне со прекрстени нозе на подот или душекот пред да го „јавнете“. Спуштете ја парнерката подолу на вашиот пенис, и ставете ги нејзините нозе околу вашиот врат.

Повеќе...

seks vo prirodaТоплото време е идеално за да пробате секс во природа. Со вас земете ладна вода или некој освежителен пиалок, покривка или ќебе и средство за заштита од ултравиолетовите зраци.

Повеќе...

electrik slideПарнерката нека легне на стомак со полуисправени нозе, со поставена перница под нејзината половина. Вашиот дечко седи веднаш зад вашиот задник со нозете ставени до вашите раце за поддршка и стабилност.

Повеќе...

the-linguini-sp md.jpg thumbЛегнете на едната страна со поставена перница под вашата глава. Партнерот се спушта на колена веднаш позади вашата бутна коска, факајќи го нежно вашето тело.

Повеќе...

submarine-sp md.jpg thumbПартнерот нека седне на втората или третата скала од базенот додека вие со грбот легнати на водата се прицврстувате околу неговата половина со вашите нозе.

Повеќе...

the-ride-of-your-life-sp md  thumbДодека вашиот дечко лежи на грб на душекот, вие се спуштате полека на неговиот пенис во клекната позиција.

Повеќе...

sexy-scissor-sp-md thumbПартнерката лежи на биро или пак на маса, со колковите ставени на самиот раб од масата. Партнерот ги подига вашите нозе под прав агол, агол од 90 степени и ве потфаќа за вашите подколеници.

Повеќе...

the-erotic-roller-coaster-sp md thumbДодека вашиот партнер лежи на грбот со иправени нозе и раце покрај сопственото тело, полека спуштете се на него свртени со грбот кон неговото лице.

Повеќе...

marijaSerif

ZK