Vip

Посакувате брз тренинг за кој не е потребна опрема, ниту пак посебна подготовка? Тренерот Тифани Робинс издвојува шест едноставни вежби што можете да ги правите во дневната соба.

Секоја од вежбите повторете ја по 10 пати на секоја страна за да ги разбудите најголемите мускули во телото.

banerIscelitelMilenium

banerMasaMedo

AcaLukasIRadmila