Мисла на денот

kolanjeМисла на денот: Додека луѓето колат животни

Повеќе...

race1 copyЉубов постои. Не секаде, не секогаш, но...

Повеќе...

svadba copyТаа, случајно, се омажи на 18 мај 1980. Да се омажеше за мене, веројатно...

Повеќе...

igor-dzambazov copyВо еден чуден полусон размислував за утре...

Повеќе...

knigi-bibliotekaИ кога палат книги, тие не ги уништуваат мислите, туку...

Повеќе...

race copyНајдоброто нешто за што можете да се држите во животот е...

Повеќе...

princ copyЖената чекајќи го принцот понекогаш го пропушта и коњот, се загледува во магаре, а завршува со...

Повеќе...

misla-na-denot-igor copyМисла на денот: Игор Џамбазов за успешните луѓе

Повеќе...

siromasni-thumbСамо сиромашните знаат дека има и посиромашни од нив...

Повеќе...

deca-thumbАко ги решите сите проблеми на своите деца, тие...

Повеќе...

marijaSerif

ZK