Администратори:

Сашо Ј. - Одржување, подобрување, усовршување на бркајработа.мк.
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Никола А. - Промотор, магионичар, генијалец по вокација.
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Уредници:

Емилија П.
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Графички дизајнер:

Антонио Јанески - Фотошоп магионичар.
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 


 

Бркајработа како медиум не одговара за евентуалните навредливи коментари коишто читателите ќе ги напишат во одделот под статиите наменет за коментирање како и на фан страницата на Фејсбук. Сепак, тимот на бркајработа има право да ги отстрани оние коишто смета дека естетски не се вклопуваат со комплетната статија, се косат со законите на црквата на Џорџ Карлин, имаат негативна енергија пренесена од подземните води над коишто читателот живее или едноставно не сакаат да бидат јавно напишани. Во принцип, тимот на бркајработа на својот сајт кон некои коментари ќе се однесува како Чак Норис во сопствениот дом.

Благодариме на разбирањето.