Големо срце

stefan copyДа ја покажеме нашата хумана страна и да му помогнеме на малиот Стефан Тимов.

Повеќе...

hristijan-thumbШест-годишниот Кристијан Панов боледува од посебен вид на епилепсија. (Encephalopathia,Hydrocephalus opperata-V.Prudens.Epilepsia).

Повеќе...

brankica-thumbБранкица од Крива Паланка ја бара вашата помош да си обезбеди нова количка...

Повеќе...

maja -nastap thumbВреме е да покажеме колку сме хумани и да и помогнеме на Маја Керова-Бабунска.

Утре, 2. јуни, во ноќниот клуб „Акрополис“ во Неготино, ќе се случува голема хуманитарна забава во организација на Клубот на Млади на Општинската организација на Црвен крст Неготино со подршка од Здружението на Самохрани родители - „Надеж“.

Повеќе...

boro-copieБоро Стаиќ има 18 години, но животот му е полн со неизвесност и тешки предизвици.

Повеќе...

humanost-thumbВо животот има многу моменти кои не дигнале на нозе, но некои луѓе само краток момент ги ставил во инвалидската количка.

Повеќе...

tose-krv-thumbПо повод роденденот на нашиот најголем хуманитарец, македонската поп-ѕвезда Тоше Проески, организирана е крводарителска акција во Домот на АРМ.

Повеќе...

boro-stajik-thumbВо населбата Драчево, во спортската сала „Нела – ар“, ќе се одржи хуманитарен концерт за помош на 18-годишниот Боро Стајиќ, под мотото „Да бидеме хумани и да му помогнеме на оној на кој му е потребно“.

Повеќе...

hristijan-thumbМалечкиот Христијан Тодоровски има само 10 месеци, но за да живее весело детство му треба наша помош.

Повеќе...

rsz_tamaraТамара Димовкса има 7 годинки и вродена маана на Рбетниот столб и за да функционира нормално треба да и се направи операција од страна на стручно лице во ПЗУ Филип II.

Повеќе...

banerIscelitelMilenium