Големо срце

luka.apel23Лука Јовановски боледува од MALIGNANT NEOPLASM OF EYE AND ADNEXA. За неговото лекување во Истанбул, Турција, потребни се 20 000 евра…

Повеќе...

donacii.20„Трајан Целески-Тачо боледува од тумoр Астроцитома и итно потребни се средства за операција во Италија. 

Повеќе...

apel.pozar01На 11-ти јануари во среда до темел изгоре семејната куќа на семејството Јанкоски од с. Ростуше.

Повеќе...

abil.11На Абил му требаат 15 000 евра за операција во Систина! Да собереме!

Повеќе...

david.stojanovskiДавид Стојановски од Кратово има 12 години и боледува од тумор на лево колено со дијагноза малигна мезенхимална неоплазма со карактеристики на остеосарком.

Повеќе...

vlatkoПреку својот Фејсбук профил, нашиот сограѓанин Влатко Мицкоски ја информираше јавноста за болеста со која се соочува и прати апел за помош од сите хумани граѓани.

Повеќе...

jana.03АРСОВСКА ЈАНА е голем франкофон, наша другарка, колешка и нашиот најголен ХЕРОЈ!

Повеќе...

marjan-apelМарјан Станојевиќ има 80% оштетување на видот. Тој итно треба да се оперира во болницата “Свети Вид” во Белград, Србија.

Повеќе...

matej.pomosПриказната за малиот Матеј Стоилов од Делчево (4,5 години) чијшто татко сака да го продаде бубрегот за да го лекува својот син повторно се актуелизира, бидејќи на детето му треба помош.

Повеќе...

apel.Ivan05Во распаднатата и стара куќа со мирис на влага, живите и итри очиња на шестгодишниот Иван ве пречекуваат во собата, од неговите усни почнуваат приказните за игрите и желбите што тој ги има, а не може никој да му ги исполни. Тој сака детска соба, таблет и компјутер - пишува КАНАЛ 5.

Повеќе...

banerIscelitelMilenium