Нашата заедничка хуманост помогнала на многумина. Да се здружиме повторно и да помогнеме Ивица Срезоски од Гостивар да го добие потребниот третман.
 

Ивица боледува од спиноцеребрална атаксија и на 5 ти декември заминува во Кина на тешка и скапа операција. На Ивица му недостасуваат уште само 5.000 евра, а времето е кратко.

НОКАУТ помогна и овој пат, но неопходна е и вашата помош. Со вртење на броевите напишани на фотографијата донирате 100 денари и помагате еден млад човек да продолжи да живее безгрижно.

НЕ ЧЕКАЈТЕ, БИДЕТЕ ХУМАНИ И ПОМОГНЕТЕ МУ НА ИВИЦА!

banerIscelitelMilenium