Се молат сите хумани граѓани да и помогнеме на Розе, жена која боледува од карцином на белите дробови. Борбата со карциномот ја води околу пет години, семејството веќе е истрошено до степен и основната терапија и имунолошки лекови да ги набавува. Се појави и трошка надеж за лекување во Белград.

Да помогнеме!

Можете да донирате на жиро сметка:

210-5015934214.74

НЛБ Банка АД Скопје

на име на Розалинда Илиќ

banerIscelitelMilenium