Валерија Зафировска има само седум години и боледува од тумор на мозокот (Tu cerebri reg frontotemporalis sin Cephalea).

Болеста е во напредната фаза поради што е потребна итна операција која чини 40.000 евра, а кои без вашата хуманост нејзините родители не можат да ги обезбедат.

Апелираме до сите вас да и помогнеме на малата Валерија да продолжи да му се радува на животот.

Средствата за донација може да се уплатат на следната трансакциска сметка:
300 0810000019 38
Комерцијална банка АД Скопје
Дознака: Валерија Зафировска – хуманитарна сметка

Донации преку мрежата на Телеком: 070 143-117 и ВИП: 143-480

Донации и преку https://www.youcaring.com/valerijazafirovska-1007671 

received 102106400438248781352372073

Донации преку мрежата на Телеком: 070 143-117 и ВИП: 143-480