Младиот Никола Новоселски, по тешката сообраќајна несреќа која се случи на 8 април 2012 во Струмица има потешкотии со дишењето.

nikola-novoselski

За да се подобри неговата состојба, потребна е операција на грлото која треба да се изведе во Турција и чини 23000 евра.
Неговото семејство не е во можност да ја собере сумата која е потребна, и затоа апелира до сите хумани граѓани кои се во можност да помогнат.
Ime na smetka: Vancho Novoselski
Ziro Smetka: 5305 000 1590 2816
Banka: Ohridska Banka
Donations in Australia:
Account Name: Zhanko Ristov
BSB: 063-262
Account Number: 1033 3815
Bank: Commonwealth Bank
Линк до групата за помош на фејсбук: https://www.facebook.com/HelpMyFriendNikola
Линк до фб акаунтот на Никола : https://www.facebook.com/nikola.novoselski

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија: