joceОд денес, 1ви август, па во наредните 10 дена, се случува хуманитарна лицитација на рачни ракотворби, чија цел е собирање средства за петтото лекување на Јоце Блажевски во Русија. Имено, Јоце боледува од церебрална парализа, а за неговото лекување потребна е голема сума на пари.

За да учествувате во оваа лицитација и да помогнете во лекувањето на Јоце, сè што треба да направите е во коментар под самата слика да ја напишете сумата која би ја одвоиле за одредена ракотворба. Галеријата со сите слики, но и со подетални информации за самата акција може да најдете на следниот линк.

Лицитацијата завршува на 10ти август.

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија: